Ντινα Κωνστα Δυο Ξενοι - Ένα λάθος στη σειρά «Δύο Ξένοι» γίνεται viral...17 χρόνια ... - Στο down town και τη φανή πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η ντίνα κώνστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα την αποκαλούν ντένη μαρκορά, κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ.

Ντινα Κωνστα Δυο Ξενοι - Ένα λάθος στη σειρά «Δύο Ξένοι» γίνεται viral...17 χρόνια ... - Στο down town και τη φανή πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η ντίνα κώνστα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το γεγονός ότι ακόμα και τώρα την αποκαλούν ντένη μαρκορά, κάτι που την ενοχλεί πάρα πολύ.. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τη θυμούνται για έναν κυρίως ρόλο. Η σπουδαία καριέρα, ο ρόλος στα μαύρα μεσάνυχτα, η κολλητή ντίνα κώνστα και η κρυφή προσωπική ζωή. Νίκος σεργιανόπουλος (κωνσταντίνος μαρκοράς), εβελίνα παπούλια (μαρίνα κουντουράτου), ντίνα κώνστα (ντένη. Ορθή κοφτή, χωρίς πολλά πολλά, η ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή των δύο ξένων η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ», λέει η ντίνα κώνστα.

Η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Η ντίνα κώνστα σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην επανάληψη της σειράς «δύο ξένοι» αυτή την περίοδο αλλά και στον χαμό του τηλεοπτικού της γιου, νίκου σεργιανόπουλου. | η ντίνα κώνστα, η γνωστή και πολυαγαπημένη ντένη μαρκορά από τους δύο ξένους βρέθηκε στη συναυλία της ελένης βιτάλη και έκανε μία από τις σπάνιες εμφανίσει. Οι ατάκες και οι χαρακτήρες της σειράς έχον μείνει ανεξίτηλοι στη μνήμη μας και η ντίνα κώνστα σε μία σπάνια συνέντευξή της.

ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA
ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA from images32.inewsgr.com
Ο λόγος για την ντίνα κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «secret» και τη σάσα σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος. Το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της μαρίνας από τη ντένη είναι η πρώτη να τα μπλέξει στο μυαλό της και να μην πρωταγωνιστούν: Για την επιστροφή του σίριαλ δύο ξένοι στο μega μίλησε η ντίνα κώνστα. Αν και ξεκίνησε την καριέρα της με δραματικούς ρόλους, έγινε γνωστή με τον κωμικό ρόλο της ντένης μαρκορά στη σειρά «δύο ξένοι». Στους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως: Η ντίνα κώνστα, τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά «δύο ξένοι» μίλησε με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του ηθοποιού. Στην πρεμιέρα της παράστασης «φαύστα» με την ελένη κοκκίδου βρέθηκε και η ντίνα κώνστα. Νίκος σεργιανόπουλος, ντίνα κώνστα, εβελίνα παπούλια, αλέξανδρος ρήγας.

Έτσι ενέπνευσε η ελένη μενεγάκη τη δημιουργία της επιτυχημένης σειράς.

Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τη θυμούνται για έναν κυρίως ρόλο. Η αγαπημένη μας ντίνα κώνστα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Οι δημοσιογράφοι πολιόρκησαν την ηθοποιό και οι ερωτήσεις για τη σειρά δύο ξένοι έπεσαν βροχή! Στην καριέρα της έχει υποδυθεί άπειρους ρόλους στην ελληνική τηλεόραση. Πρόκειται για την καθημερινή επιστροφή στο mega channel του σίριαλ «δύο ξένοι», μιας τηλεοπτικής σειράς που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες. Έτσι ενέπνευσε η ελένη μενεγάκη τη δημιουργία της επιτυχημένης σειράς. Πρόκειται για την καθημερινή επιστροφή στο mega channel του σίριαλ «δύο ξένοι», μιας τηλεοπτικής σειράς που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις. Η ντίνα κώνστα μίλησε για τον ρόλο της ντένης μαρκορά και τους δύο ξένους σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Η ηθοποιός ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς του mega «δυο ξένοι», μίλησε για τον εμβληματικό χαρακτήρα της «ντένης μαρκορά» ενώ αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τα γυρίσματα της σειράς. Ο λόγος που δεν θέλει να παρακολουθεί τους δύο ξένους. Η ντίνα (κωνσταντίνα) κώνστα (σάμος 31 δεκεμβρίου 1938) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Η ντίνα κώνστα υποδυόταν στην ίδια σειρά του mega τη μητέρα του «ντένη μαρκορά».

Κυριακή 11 οκτωβρίου 2020, 09:05. Ο λόγος για την ντίνα κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «secret» και τη σάσα σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος. Η ντίνα κώνστα μίλησε για τον ρόλο της ντένης μαρκορά και τους δύο ξένους σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Δύσκολη πίστα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς, ότι τους βασικούς ρόλους ενσάρκωναν ο αδικοχαμένος ζεν πρεμιέ της εποχής νίκος σεργιανόπουλος και η πανέμορφη. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Ντένη Μαρκορά» από τη σειρά «Δυο ...
Δείτε πώς είναι σήμερα η «Ντένη Μαρκορά» από τη σειρά «Δυο ... from www.iefimerida.gr
Η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την ντίνα κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «secret» και τη σάσα σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος. Το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της μαρίνας από τη ντένη είναι η πρώτη να τα μπλέξει στο μυαλό της και να μην πρωταγωνιστούν: Η αγαπημένη μας ντίνα κώνστα έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Οι δύο ξένοι ήταν μια ρομαντική και άκρως επιτυχημένη κωμωδία των αλέξανδρου ρήγα και δημήτριου αποστόλου που προβλήθηκε στο mega… Στους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως: Η ηθοποιός ντίνα κώνστα στη συνέντευξή της αναφέρει μεταξύ άλλων πως εκείνη την εποχή γινόταν χαμός από τον απλό κόσμο που την συναντούσε. Κυριακή 11 οκτωβρίου 2020, 09:05.

Νίκος σεργιανόπουλος, ντίνα κώνστα, εβελίνα παπούλια, αλέξανδρος ρήγας.

Ο λόγος για την ντίνα κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «secret» και τη σάσα σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος. Παρασκευή 17 απριλίου 2020, 11:00. Οι δυο ξένοι ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των 90s και ακόμα και σήμερα παραμένει κλασική. Και ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης δημήτρης αποστόλου, ο οποίος είχε συνεργαστεί επί χρόνια με τον νίκο σεργιανόπουλο τόσο στους «δύο ξένους», όσο και στη σειρά «οι στάβλοι της εριέττας ζαΐμη». | η ντίνα κώνστα, η γνωστή και πολυαγαπημένη ντένη μαρκορά από τους δύο ξένους βρέθηκε στη συναυλία της ελένης βιτάλη και έκανε μία από τις σπάνιες εμφανίσει. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τη θυμούνται για έναν κυρίως ρόλο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για δυο ξενοι από το pagenews.gr. Οι δημοσιογράφοι πολιόρκησαν την ηθοποιό και οι ερωτήσεις για τη σειρά δύο ξένοι έπεσαν βροχή! Αν και ξεκίνησε την καριέρα της με δραματικούς ρόλους, έγινε γνωστή με τον κωμικό ρόλο της ντένης μαρκορά στη σειρά «δύο ξένοι». Η ντίνα κώνστα, που δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, ήθελε να γίνει δημοσιογράφος αλλά την κέρδισε η υποκριτική. Δύσκολη πίστα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς, ότι τους βασικούς ρόλους ενσάρκωναν ο αδικοχαμένος ζεν πρεμιέ της εποχής νίκος σεργιανόπουλος και η πανέμορφη. Στους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς συναντάμε πολύ καλούς ηθοποιούς, όπως: Η ντίνα κώνστα κατάφερε να κλέψει την παράσταση σε μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές όλων των εποχών.

Η σπουδαία καριέρα, ο ρόλος στα μαύρα μεσάνυχτα, η κολλητή ντίνα κώνστα και η κρυφή προσωπική ζωή. Το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της μαρίνας από τη ντένη είναι η πρώτη να τα μπλέξει στο μυαλό της και να μην πρωταγωνιστούν: Πώς δείχνει σήμερα η ντένη μαρκορά; Ο λόγος για την ντίνα κώνστα, που, αν και σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αυτήν τη φορά μίλησε στο «secret» και τη σάσα σταμάτη, καθώς υπάρχει λόγος. Οι δυο ξένοι ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των 90s και ακόμα και σήμερα παραμένει κλασική.

ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA
ΝΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑ | Ειδήσεις - Νέα | NTINA KONSTA from images32.inewsgr.com
Οι δύο ξένοι ήταν μια ρομαντική και άκρως επιτυχημένη κωμωδία των αλέξανδρου ρήγα και δημήτριου αποστόλου που προβλήθηκε στο mega… Η ντίνα κώνστα, τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά «δύο ξένοι» μίλησε με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του ηθοποιού. Παρασκευή 17 απριλίου 2020, 11:00. Στην πρεμιέρα της παράστασης «φαύστα» με την ελένη κοκκίδου βρέθηκε και η ντίνα κώνστα. Η ντίνα κώνστα μίλησε για τον ρόλο της ντένης μαρκορά και τους δύο ξένους σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Νίκος σεργιανόπουλος (κωνσταντίνος μαρκοράς), εβελίνα παπούλια (μαρίνα κουντουράτου), ντίνα κώνστα (ντένη. Συγκλονισμένη είναι η ντίνα κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του στενού φίλου και συνεργάτη της δημήτρη τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη νικηφόρου κασσιμάτη από τη σειρά «δυο ξένοι», που άφησε εποχή. Η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Συγκλονισμένη είναι η ντίνα κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του στενού φίλου και συνεργάτη της δημήτρη τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη νικηφόρου κασσιμάτη από τη σειρά «δυο ξένοι», που άφησε εποχή.

Η ντίνα κώνστα μίλησε για τον ρόλο της ντένης μαρκορά και τους δύο ξένους σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. Νίκος σεργιανόπουλος (κωνσταντίνος μαρκοράς), εβελίνα παπούλια (μαρίνα κουντουράτου), ντίνα κώνστα (ντένη. Πήγαινα ξημερώματα στα πλατό και έφευγα βράδυ», λέει η ντίνα κώνστα. Η εξομολόγηση της ντίνας κώνστα για τους «δυο ξένους» και τον σεργιανόπουλο:«έφυγε άδικα από τη ζωή». «είναι καλό που επέστρεψε το mega και το σίριαλ δύο ξένοι. Πρόκειται για την καθημερινή επιστροφή στο mega channel του σίριαλ «δύο ξένοι», μιας τηλεοπτικής σειράς που συγκαταλέγεται στις αγαπημένες. Παρόλα αυτά οι περισσότεροι τη θυμούνται για έναν κυρίως ρόλο. Έτσι ενέπνευσε η ελένη μενεγάκη τη δημιουργία της επιτυχημένης σειράς. Πώς δείχνει σήμερα η ντένη μαρκορά; Συγκλονισμένη είναι η ντίνα κώνστα από την ξαφνική είδηση του θανάτου του στενού φίλου και συνεργάτη της δημήτρη τσούτση, του τηλεοπτικού καναλάρχη νικηφόρου κασσιμάτη από τη σειρά «δυο ξένοι», που άφησε εποχή. Συγκλονισμένη από την ξαφνική είδηση του θανάτου του δημήτρη τσούτση. Το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης της μαρίνας από τη ντένη είναι η πρώτη να τα μπλέξει στο μυαλό της και να μην πρωταγωνιστούν: Ορθή κοφτή, χωρίς πολλά πολλά, η ντίνα κώνστα, με αφορμή την επαναπροβολή των δύο ξένων η ντίνα κώνστα τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νίκος σεργιανόπουλος, ντίνα κώνστα, εβελίνα παπούλια, αλέξανδρος ρήγας ντινα κωνστα. Οι δυο ξένοι ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο πετυχημένες σειρές των 90s και ακόμα και σήμερα παραμένει κλασική.

Post a Comment

0 Comments

Ad Code